Zervants Fjärrkontrollstjänst

Behöver du en snabb lösning till ett tekniskt problem? Med Zervants Fjärrkontrollstjänst kan vår kundsupport få tillgång till kontroll av din dator för att hitta orsaken bakom, och lösa problemet.

För att komma igång med Zervants Fjärrkontrollstjänst bör du först vara i kontakt med vår kundsupport, för att definiera problemet och komma överens om en tid för en fjärrkontrollssession.

Hur det fungerar:

Steg 1
En medlem från vår kundsupport kommer först att behandla och försöka lösa ditt ärende via epost. Ifall ärendet inte kan lösas kan vi komma överens om en tid för en fjärrkontrollsession.

Efter att vi kommit överens om en tid, skickar vi en länk till dig där du kan ladda ner programmet du behöver för att använda Zervants Fjärrkontrollstjänst. Det är ett litet och säkert program som inte kräver installation, och finns tillgängligt för både Microsoft Windows och Apple macOS.

Steg 2
Efter att du läst och godkännt användarvillkoren för Zervants Fjärrkontrollstjänst, kommer programmet du laddat ner att starta (kräver ingen ytterligare installation från dig). När programmet fått kontakt till internet, kommer vi att kunna se din datorskärm och fjärrkontrollsessionen kan börja.

Steg 3
Med din tillåtelse, kommer vår tekniker sedan att dela kontrollen av din mus och tangentbord. Vi kommer att göra vårt bästa för att identifiera och lösa problemet så snabbt som möjligt. Det finns även en chat i programmet om nåndera parten har några frågor under sessionen.

Steg 4
Efter att sessionen är slut, kommer vår tekniker att avbryta kontakten och vår kundsupport kommer att skicka en sammanfattande rapport av sessionen. Vänligen märk att vi inte kan använda Zervants Fjärrkontroll utan ditt samtycke, eller ifall du inte laddar ner och öppnar programmet vi skickat till dig via länken.

Efter att sessionen är slut kan du radera programmet ifall du önskar. Det kommer inte att lämna några spår på din dator.

Ladda ned fjärrkontrollhjälpen här:

Hämta för Microsoft Windows
(Kompatibel med Windows XP eller nyare versioner av Windows)

Hämta för Apple macOS
(Kompatibel med macOS 10.10 Yosemite eller nyare versioner av macOS)

Senast uppdaterad: Mar 23, 2018 02:21 PM

false
Ogiltiga tecken hittades
/customer/sv_fi/portal/articles/autocomplete?b_id=15036