Vad kan jag göra i Zervants mobilapp?

Du kan använda Zervant på två olika sätt, antingen genom att gå till https://secure.zervant.com/login/login/en eller genom att använda Zervants mobilapp. Mobilappen är tillgänglig både för iOS och Android. Vi jobbar ständigt med att förbättra och uppdatera appen. För tillfället är det möjligt att göra följande saker i appen:

• Skapa fakturor.
  • Skicka dina fakturor via e-post eller ladda ner dem som PDF.
  • Öppna din fakturalista och få en översikt över dina betalda och förfallna fakturor.
  • Ändra statusen på dina fakturor för att kunna spåra dina förfallna fakturor (endast Android).
  • Skicka dina fakturor som en länk med vilken meddelandeapp som helst.
  • Lägg till och redigera kunder.
  • Lägg till och redigera produkter och tjänster.

Dessa funktioner kan du använda i webbappen (på datorn):
  •  Offerter, kvitton, betalningspåminnelser, betalningsplaner, tidrapportering, följesedlar och kortbetalning.
  • Du kan lägga till fler faktureringsinställningar som standard (meddelande, fotnot, logga), moms, byta valuta och lägga till de betalningssätt som du föredrar.
  • Brevfakturor och e-fakturor.
  • Premiumavtal

Senast uppdaterat: Jul 29, 2019 03:23 PM