Hur kan jag hantera mitt premiumavtal?

Du kan hantera ditt månatliga premiumavtal genom att antingen klicka på Premium fliken eller via Inställningar -> Mitt premiumavtal

Redigera dina betalningsuppgifter

Du kan redigera dina betalningsuppgifter vid behov via Inställningar -> Mitt premiumavtal och klicka på Ändra, bredvid betalningsuppgifterna. Nästa betalning sker då från de uppdaterade betalningsuppgifterna.

Uppgradera

Om du behöver skicka mera premium fakturor, kan du uppgradera ditt avtal när som helst. För att se avtalen, klicka då på Visa avtal. Klicka sedan på den gröna Uppgradera knappen.

Vänligen notera:

Om du uppgraderar under din 14-dagars gratis testperiod, får du inte en ny 14-dagars testperiod, utan du fortsätter på den existerande testperioden.

Om du uppgraderar efter din testperiod till ett annat avtal, träder det nya avtalet i kraft direkt.
Du betalar mellanskillnaden av det gamla och det nya avtalets priser och det fulla priset av ditt nya avtal, nästa gång kortet debiteras. Till exempel om du uppgraderar från "Start" till "Pro", betalar du 80 kr (mellanskillnaden av prisen d.v.s. 150 kr minus 70 kr) och priset för det nya avtalet (150 kr), d.v.s. totalt 230 kr.

Nergradera

Om du inte har behov för att skicka så många fakturor som ingår i ditt avtal, kan du även nergradera när som helst. Välj då Visa avtal och Nergradera.  Det nya avtalet träder i kraft nästa gång ditt kort debiteras. Du hålls kvar på ditt nuvarande avtal tills dess.

Avbeställa

Du kan annullera ditt avtal när som helst under Inställningar -> Mitt premiumavtal -> Annullera avtal

Om du vill radera ditt konto medan du har ett avtal, kan du göra det genom att gå till Inställningar -> Användarkonto -> Radera konto. Ditt fortlöpande avtal kommer att annulleras då ditt konto är raderat.

Observera att radering av konto är permanent. När kontot raderats från systemet kommer all data och information du lagt in i systemet också att raderas och kan ej fås tillbaka. Vi rekommenderar starkt att du gör en säkerhetskopia på förhand.

Senast uppdaterat: Apr 03, 2019 01:52 PM