Påbörja ett avtal

Med Zervant kan du skapa och skicka obegränsat antal fakturor via e-post, eller ladda ner dem som PDF, gratis. Utöver detta erbjuder vi kostnadsbelagda månatliga premiumtjänster för att hjälpa dig få snabbare betalt och för att underlätta kassaflödet.

Genom dessa avtal har du tillgång till tjänster, som t.ex. att skicka fakturor per post (genom ett klick) och premium kundsupport. Du kan läsa mer om fakturering via post här. Vår premium kundsupport garanterar ett svar under en arbetsdag. Vi kommer att lägga till mer tjänster i snar framtid.

1. Välj ett premium avtal

2. Ange dina kortuppgifter. Observera att momsnumret automatiskt lägggs till om du har sparat det i ditt företags kontaktuppgifter. I annat fall, lägg till det här i detta fönster. Märk att det inte är ett obligatoriskt fält, men om du inte fyller i det, så läggs den finska momsen 24%, på ditt avtalspris.

Tips:
- Alla premium avtal inkluderar en 14-dagars gratis testperiod och under denna period kan du prova avtalet du valt. Så om du till exempel gjort en beställt ett PRO-avtal, kan du under dessa 14 dagar skicka upp till 10 fakturor per post, helt gratis.
- Det är möjligt att betala med både bank- och kreditkort.
- Du debiteras efter att din testperiod gått ut. Ditt avtal fortsätter sedan automatiskt fortlöpande månadsvis (kalendermånad, alltså inte med 30 dagars intervaller).
- Du får ett kvitto för varje debitering, som skickas automatiskt till din e-post.
- Obs! Premium tjänsterna är för tillfället endast tillgängliga för Zervant konton som är registrerade i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Österrike och Belgien.

Betalningarna hanteras via vår partner Stripe, en av marknadsledarna inom kortbetalnigar och som är betrodd av företag som Facebook, Pinterest och Unicef.

Se också vår artikel om Hur du hanterar ett premium avtal

Senast uppdaterat: Dec 13, 2018 12:07 PM