Hur kan jag påbörja ett avtal?

Med Zervant kan du skapa och skicka ett obegränsat antal fakturor via e-post eller ladda ner dem som PDF, helt gratis. Utöver detta erbjuder vi kostnadsbelagda månatliga premiumtjänster för att hjälpa dig att få snabbare betalt och för att underlätta kassaflödet. Du hittar en lista på alla våra premiumavtal här, där du kan se vad som ingår i avtalen.

Hur påbörjar man?

1. Gå till fliken Premium.

2. Välj den plan du vill prenumerera genom att klicka på Uppgradera.

3. Ange sedan dina kortuppgifter. Du kan betala med kredit- eller betalkort.

4. Lägg till ditt företags momsnummer. Observera att momsnumret läggs till automatiskt om du har sparat det under Inställningar i Företagets kontaktuppgifter. Fältet för momsnumret är inte ett obligatoriskt fält att fylla i, men om du inte fyller i det så läggs den finska momsen (24%) på ditt avtalspris.

5. Du kan även lägga till rabattkoder genom att välja Använd kod.

6. Tryck på Börja gratis testperiod för att slutföra din prenumeration.

Tips:
  • Alla premiumavtal inkluderar en 14-dagars gratis testperiod och under denna period kan du prova avtalet du valt. Om du till exempel beställt ett PRO-avtal, kan du under dessa 14 dagar skicka upp till 10 fakturor per post, helt gratis.
  • Om du ändrar ditt avtal under testperioden börjar inte en ny testperiod löpa, utan samma testperiod fortsätter.
  • Du debiteras efter att din testperiod gått ut. Ditt avtal fortsätter sedan automatiskt fortlöpande månadsvis (enligt kalendermånad, inte med 30 dagars intervaller).
  • Du får ett kvitto från Stripe för varje debitering, som skickas automatiskt till din e-post. Du kan även ladda ner dina kvitton på ditt konto under Inställningar -> Mitt premiumavtal -> Beställningshistoria

Betalningarna hanteras via vår partner Stripe, en av marknadsledarna inom kortbetalnigar och som är betrodd av företag som Facebook, Pinterest och Unicef.

Se också vår artikel om hur du hanterar ett premium avtal.

Senast uppdaterat: Mar 27, 2019 04:46 PM