Kan jag redigera eller radera en offert?

Ja, du kan både redigera och radera utkast av offerter och godkända offerter. För att redigera eller radera en offert, gå till fliken Offerter, välj offerten du vill redigera eller radera och klicka på knappen för ifrågavarande funktion.

Tips:
  • Ändringar som du gör till utkast av offerter, sparas inte. Märk dock att om du redigerar en godkänd offert, arkiveras alla versioner av den godkända offerten under Historik (Offerter -> välj offert -> se fliken Historik nere till höger).
  • Om du raderar ett utkast, försvinner det helt och kan inte fås tillbaka. Raderade utkast som är godkända, hittar du under Offerter -> Raderade (ovanför offertlistan).
  • Du kan inte återställa en godkänd offert som du raderat. Du kan dock skapa en kopia på den genom att välja den raderade offerten och trycka på Kopiera

Senast uppdaterat: Jun 20, 2019 02:04 PM