Kan jag göra min bokföring i Zervant?

Det är inte möjligt att boka dina utgifter, dina inköpsfakturor eller hantera din bokföring i Zervant.

Med Zervant kan du skapa och skicka fakturor gratis. Utöver det har vi även premium tjänster som förbättrar din faktureringsupplevelse och hjälper dig att få snabbare betalt. Du kan läsa om våra premium tjänster här.

Du kan bli förvånad över att "utgifter" nämns i försäljningsrapporten (Rapporter -> Försäljningsrapport). Detta är en kvarleva från vår gamla version och "utgifter" kommer snarast att tas bort.

Senast uppdaterat: Oct 31, 2018 05:54 PM