Kan jag ha ett Zervant konto med flera användare?

Att skapa olika användare för att komma åt ett och samma Zervant konto är inte möjligt för tilfället. Du kan ha endast ett användarnamn för ditt konto.

Du kan dela ditt användarnamn med dina anställda för att ge dem tillgång till kontot, men vi rekommenderar inte att du använder samma konto på fler enheter samtidigt. Zervant är ett molnbaserat program och det kommer sannolikt att vara problem med dataintegritet om ett konto används samtidigt i olika fönster / webläsare / datorer.

Att skapa olika Zervant konton för att hantera ett företags fakturering rekommenderas inte heller, eftersom programmet endast tillåter företags id och momsregistreringsnummer att användas en gång. Dessutom skulle inte flera konton synkroniseras automatiskt.

Flera användare per konto är dock mycket efterfrågat, så vi hoppas att kunna implementera det i framtiden.

Senast uppdaterat: Feb 23, 2019 11:42 AM