Hur du ställer in ditt användarkonto

Du kan välja inställningarna för användarkontot under Inställningar -> Användarkonto.

Tjänstens språk - Systemet kan användas på 6 språk för tillfället (Svenska, Engelska, Finska, Franska, Tyska och Nederländska). När du skapar Zervant kontot får du möjligheten att välja språket genast i början. Här kan du ändra på det valet. Märkväl att detta språkval gäller själva systemspråket, inte specifikt faktureringsspråket. Språket på fakturan kan du skilt ändra under Inställningar -> Fakturering.

Skicka e-post påminnelser - Här kan du ställa in ifall och hur ofta du vill få e-post gällande meddelandena på hemsidan.

Användarnamn - Denna e-postadress är den du använder för att logga in till Zervant med. Här kan du ändra den när som helst. Denna e-postadress är även den som används ifall du vill skicka kopior av dina fakturor/kvitton/offerter till dig själv. Ifall du vill ändra på den e-postadress som syns på fakturorna till dina kunder, gå till Inställningar -> Företagets kontaktuppgifter.

OBS! Du kan inte använda samma e-postadress som användarnamn för två olika Zervant konton.

Lösenord - Här kan du ändra ditt lösenord för ditt Zervant konto. Ifall du glömt ditt lösenord, så kan du beställa ett nytt temporärt lösenord genom att klicka på Glömt ditt lösenord på login sidan. Kom ihåg att använda e-postadressen du använder för att logga in till Zervant.

Valuta - Här väljer du standard valutan för ditt Zervant konto. Ifall du vill vet hur du ändrar på valutan för enskilda fakturor, läs mer här.

Tidsformat - Här kan du ställa in hur du vill att tiden är formaterad (t.ex. under faktura flikens historik).

OBS! Alla inlägg i systemet registreras i "UTC" tidszonen. Ifall du t.ex. vill veta vilken tid du skickat en specifik faktura (som du kan göra under Historik fliken, under Faktura fliken), och du befinner dig i Sverige (UTC+1) så måste du addera 1h till tiden som visas i programmet. Här finns även en lista över olika länders tidszoner.

Datumformat - Här kan du ställa in hur du vill att datumet är formaterad.

Senast uppdaterat: Feb 18, 2019 04:39 PM