Lägga till betalningssätt på fakturan

Du kan välja vilka betalningsmetoder dina kunder har till förfogande då de betalar dina fakturor under Inställningar -> Betalningssätt.

Märk väl att för tillfället är det endast möjligt att lägga till ett bankkonto som betalningssätt.
Om du vill nämna ett annat bankkonto på fakturan, kan du lägga till den tex i Meddelande fältet eller i fotnoten.

Du kan välja vilket betalningssätt som syns på fakturan genom att växla mellan fakturamallarna. Detta kan göras till höger i fakturaredigeraren (märkväl att förändringen först syns i förhandsgranskningen).

Genom att välja fakturamallen Standard, kommer all den information som du lägger in under Inställningar -> Betalningssätt att synas på fakturan. Ifall du väljer fakturamallarna Plusgirot eller Bankgirot kommer endast dessa enskilda nummer att synas på fakturan.

Ifall du skulle behöva lägga till mera betalningsinformation än standard mallen tillåter, kan du även använda dig av fakturabottnets Meddelande eller Fotnot fält.

Senast uppdaterat: Apr 04, 2018 01:54 PM