Hur kan jag annullera mitt premium avtal?

Om du inte vill fortsätta med ditt premium avtal, kan du när som helst avbeställa det. Enligt våra användarvillkor är det ingen återbetalning på redan betald premium period. Det lönar sig således att avbeställa den fortlöpande kortdebiteringen innan kortet dras av nästa gång. Du kan kolla datumet för detta från: Inställningar -> Mitt premiumavtal.

Du stänger av den fortlöpande kortdebiteringen här:
Inställningar -> Mitt premiumavtal -> Annullera avtal (längst nere till höger)

Vänligen observera att både annullering av avtal är något du gör själv medan du är inloggad i Zervant.

Senast uppdaterat: Mar 21, 2019 01:07 PM