Hur kan jag annullera mitt Zervant avtal? (gäller om ditt konto är skapat innan 24.10.2018)

Om du inte vill fortsätta med ditt Zervant avtal kan du när som helst avbeställa det.
Enligt våra användarvillkor är det ingen återbetalning av en redan betald faktureringsperiod. Det lönar sig således att stoppa den fortlöpande kortdebiteringen innan kortet dras av följande gång. Du kan kolla datumet för när detta sker från: Inställningar -> Zervant avtal

Du stänger av den fortlöpande kortdebiteringen här:
Inställningar -> Zervant avtal -> Ändra ditt avtal -> Annullera beställningen

Du kan sedan radera ditt konto genom att gå till:
Inställningar -> Användarkonto -> Radera konto (uppe till höger med rött).

Vänligen observera att du bör själv stoppa den fortlöpande kortdebiteringen och radera kontot medan du är inloggad i systemet.

Observera också att då kontot raderats så raderas också all information du lagt in i tjänsten.

Senast uppdaterat: Nov 28, 2018 04:38 PM