Hur kan jag radera mitt Zervant konto?



Du raderar ditt konto genom att gå till:
Inställningar -> Användarkonto -> Radera konto (uppe till höger med rött) 

Vänligen observera att radering av konto är något du gör själv medan du är inloggad i Zervant. 

Märk också att då kontot raderas, försvinner även all information du lagt in och kan ej fås tillbaka. 




Senast uppdaterat: May 03, 2019 02:39 PM

helpdesk@zervant.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Laddar
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
om
false
Otillåtna tecken har hittats
/customer/sv/portal/articles/autocomplete?b_id=15280