Lägga till logga

Du kan lägga till företagets logga på dina fakturor genom att:

• Välja Redigera företagsuppgifter på fliken Hem
  • Skapa en ny faktura och välja Redigera företagsuppgifter
  • Gå till Inställningar och välja Företagets kontaktuppgifter

För att lägga till den nya loggan, tryck på bilden med en stjärna under Företagets logotyp och överför en bild från din egen dator.

De filformaten vi stöder för närvarande är JPG, JPEG, PNG och GIF.
Använd kvadratisk PNG bild för bästa resultat.
Största storleken på filen är 5 MB.

Vänligen notera att storleken av fältet för loggan inte kan ändras (det är t.ex. inte möjligt att göra fältet större). Dock ska loggan bli tillräckligt synlig om loggan är formad som en kvadrat och den är klippt så att den fyller hela fältet. Nedan kan du se två exempel på vår logga:

Båda är kvadratiska men loggan till vänster kommer att se mindre ut än loggan till höger. Loggan till höger är klippt så att den fyller ut hela fältet och därför kommer den att se större ut.

Vi föreslår också att du använder dig endast av den egentliga loggan för företaget i den fil som    du överför från din dator. Om din logga innehåller, utöver själva bilden på loggan, även namnet på ditt företag kan detta få loggan att se mindre ut:

Bilden av loggan till vänster kommer att se mycket liten ut på grund av att bilden inte är en kvadrat eftersom företagsnamnet också syns på bilden. Bilden av loggan till höger visar endast själva loggan och är formaterad som en kvadrat vilket får loggan att se större ut.

Företagets namn och annan information om företaget finns redan på fakturan (om dessa installerats under Inställningar) i de fält som har tagits fram för dem.

Radera logga
Du kan radera en logga genom att föra musen över loggan som du tidigare har överfört från din dator och klicka på X:et som kommer fram.

Senast uppdaterat: May 29, 2019 09:33 AM