Är Zervant gratis?

Svaret är JA!

Varför är Zervant gratis?
Vi tycker att alla företagare borde ha tillgång till ett verktyg som gör det lättare och snabbare att hantera fakturor, speciellt då begränsningar av att skicka offerter och fakturor snabbt kan skapa svårigheter för småföretagare. Det är orsaken till att vi bestämde oss för att erbjuda en gratis faktureringstjänst.

Självklart måste även vi tjäna pengar och därför erbjuder vi flera premiumtjänster som du kan använda för att förbättra din produktivitet. Var inte orolig, skapande och skickande av fakturor via e-post är gratis!

Senast uppdaterat: Jul 31, 2019 01:52 PM