Lägga till bilaga på fakturan

Du kan lägga till en bilaga till din faktura eller offert när du skickar den via e-post. För att lägga till en bilaga tryck på Välj fil... i fönstret som öppnas när du ska skicka en faktura via e-post. De vanligaste filformaten stöds (t.ex. pdf, zip, jpg osv.) och storleken på filerna som bifogas i ett enskilt e-postmeddelande kan uppgå till 20MB. Vänligen notera att det här är fråga om en premiumtjänst och således behöver du ett premiumavtal för att kunna använda dig av tjänsten. Fakturan eller offerten finns alltid automatiskt med som en bilaga.

Senast uppdaterat: Mar 14, 2019 04:41 PM