Hur raderar jag en faktura?

OBS! När en faktura är raderad kan den inte bli återställd. En raderad fakturas fakturanummer kommer fortfarande att vara reserverad så det kommer att bli ett hopp i serien ifall du raderar en faktura. Därför rekommenderar vi att alltid göra en kreditfaktura istället för att radera. Här finns mera information om hur du gör krediterar en faktura.

Så här radera en faktura:
  1. Gå till Fakturor fliken
  2. Välj fakturan i fråga
  3. Klicka på Fler uppe i högra hörnet
  4. Välj Radera

Märkväl att om fakturan är betald, bör du först ändra fakturans status till Skickad (obetald)

Fastän du inte kan återskapa en raderad faktura så kan du göra en kopia av den:

1. Gå till fliken Fakturor
2. Välj Raderade fakturor i rullgardinsmenyn högst upp till vänster
3. Välj den raderade fakturan i listan till vänster
4. Klicka på Fler uppe i högra hörnet
5. Välj Kopiera

Senast uppdaterat: Nov 28, 2018 04:26 PM