Mitä Zervantin mobiilisovelluksella voi tehdä?

Voit käyttää Zervantia kahdella tavalla, joko tietokoneen selaimessa osoitteessa https://secure.zervant.com/login/login/fi tai käyttämällä Zervantin mobiilisovellusta. Sovellus on saatavilla sekä Androidille että iOSille. Parannamme sovellusta koko ajan, mutta tällä hetkellä siinä saatavilla olevat toiminnot ovat:

• Laskujen luonti
  • Laskujen lähettäminen sähköpostitse ja niiden lataaminen pdf:nä
  • Laskujen lähettäminen linkin kautta käyttäen mitä tahansa viestintäsovellusta
  • Laskulistan tarkastelu
  • Laskujen tilan muuttaminen
  • Asiakasrekisterin ylläpito
  • Tuoterekisterin ylläpito

Nämä toiminnot saat lisäksi selainversiossa (tietokoneella):
  • Tarjoukset, kuitit, maksumuistutukset, maksuaikataulut, tuntikirjaus, lähetyslistat, korttimaksut
  • Lisää laskutusasetuksia, joita voit asettaa oletukseksi nopeuttaaksesi laskutusprosessia, esim. viesti, alaviite, logo, alv %, valuutta, maksutavat
  • Verkkolaskutuksen ja postilähetyksen
  • Premium-tilaus

Viimeksi päivitetty: Jul 29, 2019 03:23 PM