Tuntikirjauksen käyttäminenZervantilla voit helposti seurata aikaa, jonka olet käyttänyt tiettyyn projektiin tai tarjoamaasi tuotteeseen/palveluun. Tuntikirjaus on saatavilla premium-tilaukseen kuuluvissa paketeissa Pro, Kasvu ja Kauppias.

Kirjausten luominenLuo uusi kirjaus avaamalla välilehti Tuntikirjaus ja täyttämällä kentät kohdassa Uusi kirjaus.
1. Valitse tai luo asiakas, jota haluat laskuttaa.
2. Valitse päivämäärä, jona työskentelit.
3. Luo uusi tuote, tai valitse joku olemassa oleva, kohdasta Tuotteet ja palvelut.
4. Valitse tuntien määrä, jonka haluat laskuttaa. Voit myös lisätä tuotteita, joiden yksikkö on joku muu kuin tunti.
5. Lisää tarvittaessa kuvaus. Tämä tulee näkyviin kirjauksille vasemmalla olevaan listaan, sekä laskulla samaan kenttään kuin tuotteen nimi.


Ensimmäiset neljä kenttää ovat pakollisia kirjauksen tallentamista varten. Kuvaus on valinnainen ja voit lisätä tietoa myös vasta laskulla, ennen kuin vahvistat sen.Kirjausten hallinnoiminen


Kaikki tuntikirjausmerkintäsi näkyvät listattuna ruudun vasemmalla. Voit suodattaa niitä kategorian tai asiakkaan mukaan. Kategoriat ovat:
  • Laskuttamattomat kirjaukset: Kirjaukset, joita ei ole vielä siirretty laskulle.
  • Laskutetut kirjaukset: Nimensä mukaisesti, laskulle siirretyt kirjaukset.
Jos jokin pakollisista kentistä on poistettu (esim. asiakas tai tuote), kirjauksessa mainitaan "Olet poistanut". Sinun täytyy korjata kirjaus ennen kuin voit laskuttaa sen.


Kirjausten poistaminen
Valitsemalla yhden tai useamman kirjauksen rastittamalla vasemmalla olevia ruutuja, harmaa Poista-painike ilmestyy ruudun yläreunaan. Klikkaamalla tätä poistat valitut kirjaukset.

Kirjausten muokkaaminen
Valitsemalla kirjauksen vasemmalla olevasta listasta se aukeaa ruudun oikealle puolelle muokattavaksi. Jos vahingossa avasit kirjauksen, valitse Peruuta. Huomaa, että voit muokata ainoastaan laskuttamattomia kirjauksia.Kirjausten laskuttaminen

Valitse yksi tai useampi kirjaus laskutettavaksi.Huomaa, että voit laskuttaa vain yhtä asiakasta kerrallaan. Jos valitset eri asiakkaille luotuja kirjauksia, Siirrä laskulle -painike ei ole klikattavissa.Voit ryhmitellä kirjauksia laskulle joko tuotteiden tai kirjausten mukaan.

Tämän jälkeen voit luoda laskun normaalisti ja lähettää sen asiakkaallesi!
Viimeksi päivitetty: Nov 23, 2018 03:07 PM

helpdesk@zervant.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Ladataan
sekuntia sitten
minuutti sitten
minuuttia sitten
tunti sitten
tuntia sitten
päivä sitten
päivää sitten
tietoja
false
Löydetty kelpaamattomia merkkejä
/customer/fi/portal/articles/autocomplete?b_id=15036