Miten voin poistaa alv:n laskuista?

Voit poistaa alv:n tuoteriviltä kohdasta Laskutusasetukset -> Näytettävät sarakkeet

Alv-sarake häviää, mutta näet edelleen summan ja summan ilman alv:a laskusi alareunassa.

Jos haluat poistaa laskultasi kaiken merkinnän alv:sta (esim. summasta), voit valita laskun tyypiksi Myynti ilman alv:a (arvonlisäverovelvoton yritys)

Huom! Jos yrityksesi ei ole rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, se ei automaattisesti tarkoita, että myyntisi tapahtuu ilman alv:a. Tästä syystä suosittelemme, että tarkistat asian kirjanpitäjältäsi.

Lisää tietoa: https://www.vero.fi/yritykset-ja-yhteisot/tietoa-yritysverotuksesta/arvonlisaverotus/rekisterointi/vahainen_liiketoiminta_on_arvonlisavero/

Viimeksi päivitetty: Nov 26, 2018 02:44 PM