Miten hallinnoin premium-tilaustani?

Näet kaikki pakettimme kohdassa Omat tiedot -> Premium-tilaus. Täällä voit myös hallinnoida tilaustasi. Toinen tapa nähdä paketit on klikata kohtaa Premium Zervant-tilisi oikeassa yläkulmassa.

Maksutietojen muuttaminen
Voit muuttaa korttitietojasi aina tarvittaessa. Seuraava maksu veloitetaan uudelta maksutavalta/ -kortilta.

Kattavampaan pakettiin päivittäminen
Jos tarvitset lisää palveluja, voit päivittää tilauksesi milloin vain klikkaamalla kohtaa Tarkastele paketteja -> Valitse itsellesi sopivan paketin kohdalla.

Huom:
  • Jos päivität 14 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana, kokeilujakso päättyy ja uusi tilaus alkaa heti. Sinulta veloitetaan uuden paketin hinta.
  • Jos päivität toiseen pakettiin kun sinulla on vielä vanha voimassa, uusi tilaus tulee voimaan välittömästi. Seuraavan kerran, kun sinua veloitetaan, maksat vanhan paketin ja uuden paketin välisen erotuksen, sekä uuden paketin täyden hinnan. Jos siis päivität esimerkiksi paketista Startti Pro-pakettiin, maksat 8 € (hinnanerotus pakettien välillä, 15 € - 7 €) sekä uuden paketin hinnan (15 €), yhteensä 23 €.

Suppeampaan pakettiin päivittäminen
Jos et tarvitse kaikkia pakettiisi kuuluvia palveluita, voit myös päivittää pakettisi suppeampaan. Uusi paketti alkaa seuraavan veloituksen myötä. Olemassa oleva pakettisi on voimassa siihen asti.

Tilauksen peruminen
Voit koska tahansa perua tilauksen kohdasta Omat tiedot -> Premium-tilaus -> oikea alakulma Peru tilaus.

Jos haluat poistaa koko tilisi tilauksen aikana, voit tehdä sen kohdasta
Omat tiedot -> Käyttäjätili -> Poista tili. Toistuva tilaus peruutetaan automaattisesti, kun tili poistetaan.

Huomaa, että tilin poistaminen on pysyvää. Kun tili on poistettu,
sitä tai tilin tietoja ei voida palauttaa. Suosittelemme lataamaan tiedot talteen ennen tilin poistamista.

Viimeksi päivitetty: Apr 03, 2019 01:52 PM