Miten teen premium-tilauksen?

Zervantilla voit luoda ja lähettää rajoittamattoman määrän laskuja sähköpostitse, tai ladata ne pdf-muodossa ilmaiseksi. Tämän lisäksi tarjoamme maksullisen kuukausittaisen ​​premium-tilauksen. Premium-tilaukseen kuuluvilla paketeilla saat käyttöösi lisäpalveluita, jotka auttavat sinua kotiuttamaan rahasi nopeammin ja helpottamaan kassavirtaasi. Voit tutkia, mitä paketit sisältävät täältä.

Tilaaminen

1. Mene välilehdelle Omat tiedot -> Premium-tilaus.

2. Klikkaa kohtaa Tarkastele paketteja ja valitse itsellesi sopiva paketti klikkaamalla Aloita ilmainen kokeilu.

Voit myös klikata kohtaa Premium Zervant-tilisi oikeassa yläkulmassa, niin pääset samaan näkymään:

3. Valitse maksutapasi. Voit maksaa pankkikortilla, luottokortilla tai SEPA-suoraveloituksella (vain euroalue). Huomaa, että alv-tunnus lisätään automaattisesti, jos olet tallentanut sen yrityksesi yhteystietoihin.

SEPA-suoraveloitus tarkoittaa maksutapaa, jonka myötä yhteistyökumppanimme Stripe veloittaa pankkitililtäsi automaattisesti kuukausittaisen tilausmaksun. Tämä toiminto tulee vielä erikseen mahdollistaa verkkopankissa / pankin kanssa. Tarkistathan siis että se on todella aktivoitu ja vahvistettu nettipankissasi (lisätietoja omalta pankiltasi). Huomaa myös, että pankki voi veloittaa SEPA-suoraveloituksesta erillisen kulun. Kannattaa tutustua kuluihin pankkisi nettisivuilla.

4. Voit myös lisätä meiltä mahdollisesti saamasi kampanjakoodin kenttään Lunasta koodi. Huom! Kampanjakoodeja ei voi käyttää kumulatiivisesti (= monta peräkkäin) ja ne toimivat ainoastaan ensimmäisellä tilauskerralla.

5. Klikkaa lopuksi Aloita ilmainen kokeilu niin tilauksesi alkaa.

Vinkkejä:
  • Kaikki tilauksemme sisältävät 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.
  • Jos vaihdat pakettia kokeilujakson aikana, kokeilujaksosi säilyy silti ennallaan jäljellä olevien päivien ajan.
  • Sinua veloitetaan kokeilujakson jälkeisenä päivänä. Tämän jälkeen tilaus jatkuu kuukausittaisena (kalenterikuukausi, ei 30 päivää).
  • Saat jokaisesta maksusta kuitin automaattisesti sähköpostiisi. Voit myös ladata kuitit tilauksestasi kohdasta Omat tiedot -> Premium-tilaus -> Tilaushistoria. Tällä hetkellä kuitti on vain englanniksi. Pyrimme saamaan kuitit pian myös suomeksi.

Maksut käsittelee kumppanimme Stripe, joka on yksi verkkomaksujen tämänhetkisistä markkinajohtajista. Sitä käyttävät yritykset kuten Facebook, Pinterest ja Unicef.

Katso myös artikkelimme Premium-tilauksen hallitseminen.

Viimeksi päivitetty: Mar 27, 2019 04:46 PM