Miten teen premium-tilauksen?

Zervantilla voit luoda ja lähettää rajoittamattoman määrän laskuja sähköpostitse, tai ladata ne pdf-muodossa ilmaiseksi. Tämän lisäksi tarjoamme maksullisen kuukausittaisen ​​premium-tilauksen. Premium-tilaukseen kuuluvilla paketeilla saat käyttöösi lisäpalveluita, jotka auttavat sinua kotiuttamaan rahasi nopeammin ja helpottamaan kassavirtaasi. Käy tutkimassa paketteja.

Miten teen tilauksen?

1. Mene ensin välilehdelle Omat tiedot -> Premium-tilaus ja klikkaa Tarkastele paketteja
  2. Valitse ensin haluatko maksaa kuukausittain vai vuosittain.
  3. ​Kun olet päättänyt minkä paketin haluat klikkaa Valitse.

Tähän samaan näkymään pääset myös klikkaamalla kohtaa Premium Zervant-tilisi oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse maksutapasi. Voit maksaa pankkikortilla, luottokortilla tai SEPA-suoraveloituksella (vain euroalue). Huomaa, että alv-tunnus lisätään automaattisesti, jos olet tallentanut sen yrityksesi yhteystietoihin.

SEPA-suoraveloitus tarkoittaa maksutapaa, jonka myötä yhteistyökumppanimme Stripe veloittaa pankkitililtäsi automaattisesti kuukausittaisen tilausmaksun. Tämä toiminto tulee vielä erikseen mahdollistaa verkkopankissa / pankin kanssa. Tarkistathan siis että se on todella aktivoitu ja vahvistettu nettipankissasi (lisätietoja omalta pankiltasi). Huomaa myös, että pankki voi veloittaa SEPA-suoraveloituksesta erillisen kulun. Kannattaa tutustua kuluihin pankkisi nettisivuilla.

4. Voit myös lisätä meiltä mahdollisesti saamasi kampanjakoodin kenttään Lunasta koodi. Huom! Kampanjakoodeja ei voi yhdistellä eli käyttää useampaa peräkkän ja ne toimivat ainoastaan ensimmäisellä tilauskerralla.

5. Klikkaa lopuksi Aloita ilmainen kokeilujakso niin tilauksesi alkaa.

Vinkkejä:

• Kuukausittain laskutettavaan tilaukseen sisältyy 14 päivän ilmainen kokeilujakso mitä tahansa pakettia.
  • Jos vaihdat pakettia kokeilujakson aikana, kokeilujaksosi säilyy silti ennallaan jäljellä olevien päivien ajan. Sinua veloitetaan kokeilujakson jälkeisenä päivänä. Tämän jälkeen tilaus jatkuu kuukausittaisena (kalenterikuukausi, ei 30 päivää).
  • Saat jokaisesta maksusta kuitin automaattisesti sähköpostiisi. Voit myös ladata kuitit tilauksestasi kohdasta Omat tiedot -> Premium-tilaus -> Tilaushistoria.
  • Vuosittain laskutettavassa tilauksessa saat käyttöösi heti koko vuoden kiintiön verkkolaskujen sekä laskujen ja maksumuistutusten postitse lähetyksiä, joten uutta kiintiötä ei tule kuukausittain.​
  • Maksut käsittelee kumppanimme Stripe, joka on yksi verkkomaksujen tämänhetkisistä markkinajohtajista. Stripea käyttävät yritykset kuten Facebook, Pinterest ja Unicef. Katso myös artikkelimme Premium-tilauksen hallitseminen.

Viimeksi päivitetty: Sep 30, 2019 03:23 PM