Miten teen premium-tilauksen?

Zervantilla voit luoda ja lähettää rajoittamattoman määrän laskuja sähköpostitse, tai ladata ne pdf-muodossa ilmaiseksi. Tämän lisäksi tarjoamme maksullisen kuukausittaisen ​​premium-tilauksen. Premium-tilaukseen kuuluvilla paketeilla saat käyttöösi lisäpalveluita, jotka auttavat sinua kotiuttamaan rahasi nopeammin ja helpottamaan kassavirtaasi. Voit tutkia, mitä paketit sisältävät täältä.

Tilaaminen

1. Mene välilehdelle Omat tiedot -> Premium-tilaus.

2. Klikkaa kohtaa Tarkastele paketteja ja valitse itsellesi sopiva paketti klikkaamalla Aloita ilmainen kokeilu.

Voit myös klikata kohtaa Premium Zervant-tilisi oikeassa yläkulmassa, niin pääset samaan näkymään:

3. Valitse maksutapasi. Voit maksaa pankkikortilla, luottokortilla tai SEPA-suoraveloituksella (vain euroalue). Huomaa, että alv-tunnus lisätään automaattisesti, jos olet tallentanut sen yrityksesi yhteystietoihin.

SEPA-suoraveloitus tarkoittaa maksutapaa, jonka myötä yhteistyökumppanimme Stripe veloittaa pankkitililtäsi automaattisesti kuukausittaisen tilausmaksun. Tämä toiminto tulee yleensä erikseen mahdollistaa verkkopankissa / pankin kanssa. Huomaa myös, että pankki voi veloittaa SEPA-suoraveloituksesta erillisen kulun. Kannattaa tutustua kuluihin pankkisi nettisivuilla.

4. Voit myös lisätä meiltä mahdollisesti saamasi kampanjakoodin kenttään Lunasta koodi. Huom! Kampanjakoodeja ei voi käyttää kumulatiivisesti (= monta peräkkäin) ja ne toimivat ainoastaan ensimmäisellä tilauskerralla.

5. Klikkaa lopuksi Aloita ilmainen kokeilu niin tilauksesi alkaa.

Vinkkejä:
  • Kaikki tilauksemme sisältävät 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.
  • Jos vaihdat pakettia kokeilujakson aikana, kokeilujakso päättyy ja uusi tilaus alkaa heti.
  • Sinua veloitetaan kokeilujakson jälkeisenä päivänä. Tämän jälkeen tilaus jatkuu kuukausittaisena (kalenterikuukausi, ei 30 päivää).
  • Saat jokaisesta maksusta kuitin automaattisesti sähköpostiisi. Tällä hetkellä kuitti on vain englanniksi. Pyrimme saamaan kuitit pian myös suomeksi.
  • Premium-tilaus on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan Zervant-tileille, joiden maaksi on valittu Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Itävalta, Suomi, Ruotsi tai Belgia.

Maksut käsittelee kumppanimme Stripe, joka on yksi verkkomaksujen tämänhetkisistä markkinajohtajista. Sitä käyttävät yritykset kuten Facebook, Pinterest ja Unicef.

Katso myös artikkelimme Premium-tilauksen hallitseminen.

Viimeksi päivitetty: Feb 13, 2019 03:04 PM