Zervantin etäapu

Tarvitsetko pikaista ratkaisua tekniseen ongelmaan? Etäapumme mahdollistaa teknisen tukihenkilön pääsyn tietokoneellesi ja käyttämään hiirtäsi ja näppäimistöäsi. Tällä tavoin pääsemme helpommin tutkimaan ongelmaa ja ratkaisemaan sen nopeammin.

Ottaaksesi etäavun käyttöön, ota yhteyttä asiakapalveluumme. Tutkimme asiaa ja voimme tarvittaessa sopia ajan etäavulle.

Miten se toimii:

1.
Ensin asiakastukemme on sinuun yhteydessä sähköpostitse, määrittää mistä on kyse ja yrittää ratkaista ongelman. Jos ongelmaan ei löydy ratkaisua, järjestämme ajan etäapuistunnolle.

Kun ajankohdasta on sovittu, lähetämme linkin, jonka kautta saat ladattua ohjelman etäavun käyttöönottoon. Sovellus on pieni, ei sisällä viruksia, ei vaadi asentamista ja on saatavilla sekä Microsoft Windows että Apple macOS -tietokoneille.

2.
Kun olet lukenut ja hyväksynyt Zervantin etäavun vastuuvapauslausekkeen, lataamasi ohjelma latautuu (sinun ei siis tarvitse erikseen asentaa sitä). Heti kun ohjelma on yhteydessä Internetiin, näemme tietokoneesi näytön hallintopaneelissamme ja voimme aloittaa näytön jakamisen.

3.
Luvallasi tekninen tukihenkilömme pääsee katsomaan näyttöäsi ja käyttämään hiirtäsi ja näppäimistöäsi. Teemme parhaamme määrittääksemme ja/tai korjataksemme vian mahdollisimman nopeasti. Saatamme myös aktivoida chatin, jos meillä on kysymyksiä.

4.
Istunnon loputtua tekninen tukemme päättää yhteyden, jonka jälkeen asiakastukemme lähettää sinulle yhteenvedon tilanteesta. Emme pysty käynnistämään etäapua ilman suostumustasi tai jos et lataa ja avaa ohjelmaa linkin kautta.

Istunnon päätyttyä voit poistaa ohjelman, sillä se ei enää ole tarpeen. Tästä ei jää jälkeä koneellesi.

Lataa etäapu tästä:

Lataa Microsoft Windows:lle
(Yhteensopiva Windows XP: n tai uudemman kanssa)

Lataa Apple macOS:lle
(Yhteensopiva macOS 10.10 Yosemiten tai uudemman kanssa)

Viimeksi päivitetty: Mar 23, 2018 02:21 PM