Voinko muokata tai poistaa tarjouksen?

Kyllä, voit sekä muokata että poistaa tarjouksia, myös niiden hyväksymisen jälkeen.

Vinkkejä:
  • Muutokset, joita teet luonnostilassa oleviin tarjouksiin, eivät tallennu mihinkään. Jos teet muutoksia vahvistettuihin tarjouksiin, kaikki versiot arkistoidaan Tapahtumat-välilehden alle. (Tarjoukset -> valitse tarjous -> Tapahtumat-välilehti on oikealla).
  • Jos poistat luonnostilassa olevan tarjouksen, se häviää kokonaan, eikä sitä voi enää palauttaa. Jos taas poistat vahvistetun tarjouksen, sen voi vielä nähdä menemällä välilehdelle Tarjoukset -> Poistetut.
  • Et voi palauttaa poistettua tarjousta. Jos kuitenkin poistit tarjouksen vahingossa, voit luoda siitä kopion. Valitse tarjous ja klikkaa kohtaa Kopioi uudeksi.

Viimeksi päivitetty: Nov 14, 2018 02:22 PM