Voinko muokata tai poistaa tarjouksen?

Kyllä, voit sekä muokata että poistaa tarjouksia, myös niiden vahvistamisen jälkeen. Muokataksesi tai poistaaksesi tarjouksen, mene välilehdelle Tarjoukset, valitse tarjous ja klikkaa toimintoa vastaavaa painiketta.

Vinkkejä:
  • Muutokset, joita teet luonnostilassa oleviin tarjouksiin, eivät tallennu mihinkään. Jos teet muutoksia vahvistettuihin tarjouksiin, kaikki versiot arkistoidaan Tapahtumat-välilehden alle. (Tarjoukset -> valitse tarjous -> Tapahtumat-välilehti on oikealla).
  • Jos poistat luonnostilassa olevan tarjouksen, se häviää kokonaan, eikä sitä voi enää palauttaa. Jos taas poistat vahvistetun tarjouksen, sen voi vielä nähdä menemällä välilehdelle Tarjoukset -> Poistetut.
  • Et voi palauttaa poistettua tarjousta. Jos kuitenkin poistit tarjouksen vahingossa, voit luoda siitä kopion. Valitse tarjous ja klikkaa kohtaa Kopioi uudeksi.

Viimeksi päivitetty: Mar 14, 2019 10:50 AM