Voinko kirjata menoja Zervantiin?

Zervantiin ei ole mahdollista kirjata menoja, ostolaskuja tai muita kirjanpidon tapahtumia.

Voit luoda ja lähettää laskuja ilmaiseksi Zervantilla. Sen lisäksi tarjoamme Premium-palveluita, jotka parantavat laskutuskokemustasi entisestään ja auttavat sinua kotiuttamaan rahasi nopeammin. Voit lukea niistä lisää täältä.

Älä ylläty, jos näet "menot" mainittavan myyntiraportissa (Raportit -> Myyntiraportti). Tämä on jäänne vanhasta versiosta.

Viimeksi päivitetty: Oct 31, 2018 05:54 PM