Miten peruutan tilaukseni?

Mikäli et enää halua jatkaa Zervantin käyttöä voit milloin tahansa perua tilauksen. Käyttöehtojemme mukaisesti jo maksetusta laskutuskaudesta ei ole takaisinmaksua, joten jatkuva korttimaksu kannattaa pysäyttää ennen seuraavaa korttiveloitusta.

Seuraavan veloituspäivän näet täältä: Omat tiedot -> Premium-tilaus -> Seuraava maksu (oikea alakulma).

Pysäytät jatkuvan korttiveloituksen täältä:
Omat tiedot -> Premium-tilaus -> Peru tilaus (oikea alakulma)

Zervant tilisi voit poistaa täältä:
Omat tiedot -> Käyttäjätili -> Poista tili (punaisella, oikeassa yläkulmassa)

Huomaathan että sinun tulee itse pysäyttää jatkuva korttiveloitus sekä poistaa tili kun olet kirjautuneena järjestelmään.

Huomaathan myös, että tilin poistaminen on pysyvää. Kun tili on poistettu, sitä tai tilin tietoja ei voida palauttaa. Suosittelemme lataamaan tiedot talteen ennen tilin poistamista.

Viimeksi päivitetty: Apr 26, 2019 01:52 PM