Voinko käyttää Zervantia ilmaiseksi?

Jos Zervantin etusivu on sinulla allaolevan kuvan mukainen eli näkyvissä ovat välilehdet Etusivu, Asiakkaat, Laskut, Tarjoukset, Tuntikirjaus, Raportit, niin vastaus on kyllä, voit käyttää Zervantia ilmaiseksi!

Miksi Zervant on ilmainen?

Laskujen käsittely voi olla työlästä. Mielestämme kaikilla yrittäjillä tulisi olla käytössään työkalu, jolla laskutus voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti. Etenkin, kun mahdolliset esteet laskujen ja tarjousten luomisessa aiheuttavat helposti ongelmia pienyrittäjille. Niinpä päätimme tarjota ilmaisen tavan hoitaa laskutusta.

Toki meidänkin täytyy tehdä rahaa. Sen vuoksi meillä on tarjolla useita premium-palveluita, jotka voit ottaa käyttöön parantaaksesi tehokkuuttasi entisestään. Mutta ei huolta, laskujen luominen ja lähettäminen sähköpostitse on ilmaista!

Viimeksi päivitetty: Oct 24, 2018 12:10 PM