Voinko tehdä kahden yrityksen laskutuksen samalla Zervant-tilillä?

Zervant-palvelulla voi tehdä vain yhden yrityksen laskutuksen kerrallaan. Palvelussa on kuitenkin tuki aputoiminimelle, jolloin voit laskuttaa aputoiminimen kautta. Voit lisätä aputoiminimen menemällä kohtaan Omat tiedot -> Yrityksen tiedot ja klikkaamalla Lisää Aputoiminimi.

HUOM! Aputoiminimet kuuluvat premium-palveluihimme.​

Yritykset, joilla on on erilliset y-tunnukset, tarvitsevat omat Zervant-tilit.

Viimeksi päivitetty: Dec 14, 2018 10:09 AM