Voinko lisätä liitteen laskulle?

Voit lisätä liitteitä laskuille ja tarjouksille, joita lähetät sähköpostitse. Lisätäksesi liitteen, klikkaa kohtaa Valitse tiedosto.... Tuemme kaikkia yleisiä tiedostotyyppejä (esim. pdf, zip, jpg). Suurin koko, jonka liitteet voivat yhdessä olla, on 20Mt. Huom! Tämä on premium-palvelu, joten tarvitset premium-tilauksen sitä varten. Lähetettävä lasku tai tarjous on aina automaattisesti liitteenä.

Verkkolaskujen myötä ei vielä voi lähettää liitteitä. Työskentelemme tämän toiminnon parissa parhaillaan ja toivomme saavan sen muutaman kuukauden sisällä.

Viimeksi päivitetty: Mar 14, 2019 04:41 PM